Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вартові

Рік:
Ор. назва:
Watchmen
Країна:
США
Режисер:
Стеф Грін, Ніколь Кессел, Андрій Парех
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Amedia, TVShows, Украинский
«Вартові» - новий закордонний детективний серіал, що вийшов на екрани в 2019 році. Основні події проекту були взяті з однойменної серії коміксів. Події серіалу розгортаються в 1985 році, коли почалася запекла і холоднокровна війна між Америкою і СРСР. Здавалося, що цю кровопролитну війну не зупинити, і тривати вона буде довго. Головними героями серіалу є супер-герої, які в даний час знаходяться у відставці.

Одного разу їм доручають важливе завдання, пов'язане з одним з колег героїв серіалу. Справа в тому, що Комедіанта вбили, а відшукати злочинця так і не вдалося. Головним героям необхідно зробити все, щоб розгадати цю заплутану загадку. Під час власного розслідування центральні персонажі дізнаються про нову таємницю, яка вражає своєю несподіваністю. Справа в тому, що за спинами американських громадян готувалася справжня змова, а деякі таємниці, які до цього були приховані, можуть назавжди змінити хід подій. Що ж насправді відбувається в країні? ©Kino4ua Вартові 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?