Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Плюшева бульбашка

Рік:
Ор. назва:
The Beanie Bubble
Країна:
США
Режисер:
Крістін Гор, Даміан Кулаш
Тривалість:
01:50:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

У центрі сюжету драматичної комедії перебувають спритники-підприємці Роббі і Тай, які об'єднують сили для створення спільного бренду плюшевих звірків. Раніше Тай Ворнер уславився невдалим актором, його кар'єра на сценічному терені не вдалася, а ось зустріч із трьома креативними жінками перетворила на мільярдера. Він зміг втілити свою блискучу і революційну ідею набивати м'які іграшки пластиковими гранулами, яка справила результат бомби, що вибухнула, і здійснила переворот в іграшковій індустрії. Хоча треба зізнатися чесно суть цієї ідеї він підгледів в Італії, де практикували щось подібне.

Коли геніальний задум Роббі і Тайя втілюється в життя, їхній продукт починає швидко набирати обертів, приносячи своїм творцям мільярдні прибутки і перетворюючи їх на справжніх зірок індустрії. Незабаром "Beanie Babies" стають найпопулярнішими іграшками у світі. Але з кожним новим заробленим доларом стосунки між Таєм і Роббі стають дедалі напруженішими, а серйозні проблеми компанії дедалі більше виходять на світло. Зрештою Тай Ворнер йде шляхом Аль Капоне і потрапляє в поле зору податкових агентів. ©Kino4ua Плюшева бульбашка 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?