Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Королі самогубства

Рік:
Ор. назва:
Suicide Kings
Країна:
США
Режисер:
Пітер О'Фелон
Тривалість:
01:46:43
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | TV-5
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ейвері, Макс і Бретт планують викрасти Карло Бертолуччі, лідера нью-йоркської мафії. Ця зухвала авантюра - їхня єдина надія розшукати зниклу подругу Лайзу. Ризикована авантюра вдається, і правителі злочинного світу грають їм на руку. Але не встигли вони цього зрозуміти, як юні викрадачі стають іграшками розважливого і холоднокровного Карло. Перетворюючи їх з безпорадних жертв на безжальних мисливців, Карло з легкістю і витонченістю перетворює зневірених чоловіків на справжніх королів-самогубців. ©Kino4ua Королі самогубства 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?