Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Орвілл (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Orville
Країна:
США
Режисер:
Джон Кассар, Джемі Беббіт, Сет МакФарлейн
Тривалість:
00:44:33
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, Jaskier, NewStudio, AlexFilm
Комедійний серіал для любителів наукової фантастики. Прем'єра другого сезону відбулася 30 грудня 2018 року.

Сюжет фантастичного серіалу відбувається в майбутньому-400 років по тому. Орвілл - це космічний дослідницький корабель, що належить міжзоряної флотилії Землі. Його екіпажу доведеться зіткнутися з різними труднощами на борту корабля і за його межами.
Офіцер Ед Мерсер вважав себе досить досвідченим капітаном, щоб командувати кораблем. Незадовго до призначення його життя робить різкий поворот він застає свою дружину Келлі Грейсон з прибульцем. Після цієї події, він втратив віру в себе і став відчувати себе розбитим. Шлюборозлучний процес сильно позначився на його внутрішньому стані. Але тим не менш, його обрали капітаном корабля Орвілл. Нове призначення дозволило йому відволіктися від проблем і налаштуватися на позитивний лад. Але радість його була недовгою - до складу його команди за вказівкою зверху входить його колишня дружина. Вона талановитий вчений і незважаючи на всі розбіжності намагається зберегти з колишнім чоловіком дружні стосунки.

Тепер під його керівництвом команда складається з землян і представників позаземних цивілізацій. Вони несуть відповідальність за мир в галактичному просторі. Разом вони займаються дослідженнями, пов'язаними з вивченням космосу і пошуку розумного інопланетного життя. Команда подорожує по безкрайніх просторах галактики, роблять відкриття і вирішують різні побутові труднощі. У кожного члена екіпажу є свої особисті проблеми і кожен знаходить вихід за допомогою товаришів, готових прийти на допомогу. У процесі вивчення всесвіту, команда буде поповнюватися гідними астронавтами різних рас. Так само у другому сезоні очікується поява нових героїв, які безсумнівно внесуть свій вклад в сюжетну лінію. ©Kino4ua Орвілл (1, 2, 3 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?