Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Зоряний Шлях: Дивовижні нові світи (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Star Trek: Strange New Worlds
Країна:
США
Режисер:
Кріс Фішер, Аманда Роу, Анді Армаганян
Тривалість:
1 серія: ~ 55 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фантастичний серіал «Зоряний шлях: Дивні нові світи» є передісторією легендарного серіалу «Стартрек» та розповідає про пригоди екіпажу космічного корабля «Ентерпрайз» ще до того, як капітаном став Джеймс Кірк. Події серіалу розгортаються у XXIII столітті. У безкрайньому Всесвіті борознять численні космічні кораблі з різними місіями та цілями. У рамках дипломатичної місії космічний корабель Зоряного флоту «Ентерпрайз» під командуванням капітана Крістофера Пайка здійснює далекі подорожі для знайомств з іншими інопланетними цивілізаціями та встановлення контактів. У цій місії капітану допомагає молодий вулканець Спок, який обіймає посаду офіцера з науки. ©Kino4ua Зоряний Шлях: Дивовижні нові світи (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?