Kino4ua.com

Сім

Рік:
Ор. назва:
Se7en
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
02:07
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Детектив Сомерсет все життя працював в поліції і ставився до свого заняття дуже відповідально. На рахунку Сомерсета є і врятовані життя, і повернуті речі, і багато інших розкритих злочинів. До виходу на довгоочікуваний відпочинок залишається всього тиждень, коли в місті відбувається вбивство, слідом ще одне, і ще ... Старий досвідчений сищик здогадується, що це серія, і в місті орудує не просто маніяк, а хтось, що вважає себе знаряддям Бога, караючим людей за смертні гріхи. Все досить очевидно - першим убитий огрядний чоловік, який обожнює смачно поїсти (обжерливість), другою жертвою став відомий юрист, величина гонорарів якого просто зашкалювала (жадібність). Коли якийсь нероба був покараний за неробство, детективи вийшли на слід злочинця, але це його тільки підбадьорило - проміжки між вбивствами скоротилися.
Злочинець - якийсь Джон Доу, ретельно продумував кожен свій крок аж до антуражу, супутнього чергового «покаранню». Він абсолютно впевнений в своїй непогрішності і спритності, тому не надто намагається ховатися - ні поліцейські, ні городяни викрити його не зможуть, адже він навіть позбувся шкіри на кінчиках пальців, щоб не залишати своїх відбитків. Сім днів пролетіли, але Сомерсет продовжує працювати разом з молодим співробітником поліції Міллзом, боячись залишити недосвідченого хлопця один на один з остаточно збожеволілим вбивцею ... ©Kino4ua Сім 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Педро
    Педро
    13 травня 2022 01:40
    + 0 -
    Гарний фільм!