Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Райське місто

Рік:
Ор. назва:
Paradise City
Країна:
США
Режисер:
Чак Рассел
Тривалість:
01:32:59
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Cinemaker
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У фільмі трилера "Райське місто" центральною фігурою оповідання стає чоловік на ім'я Райан. Він є сином уславленого мисливця за головами Іена Свона, а також він найманий убивця. Вважається, його батько був підстрелений і вважався загиблим після того, як безвісти зник на просторах блакитних вод Мауї. Тоді головний герой вирішує відправитися розшукувати вбивць і помститися ватажку злочинної організації, причетної до вбивства. Він збирається ретельно впровадитись у кримінальне середовище Гавайських островів. Для цього йому вдається поєднати зусилля спільно з колишнім партнером батька, крім того, до них приєднується місцевий детектив. У цьому складі компанія вирушає на пошуки. Тільки все виявляється набагато складнішим. Їх починає переслідувати та загрожувати жорстокий брокер. Однак вони досягають острівне поселення Парадайз-Сіті, що охороняється. Коли вони перебувають на межі загибелі, їх рятує четвертий напарник, його несподівана поява кардинально змінює ситуацію.

Відомий та досвідчений мисливець за головами Ян Свон (Брюс Вілліс) був убитий під час своєї чергової місії. Це сталося на Гаваях, тому саме сюди вирушає син Яна Райан (Блейк Дженнер). Хлопець планує за всяку ціну знайти вбивцю свого батька та помститися. Разом з ним шукатимуть злочинця його колишній напарник (Стівен Дорфф) та місцевий детектив (Прая Лундберг). Події розгортаються зовсім не так, як планував Райан. Після погроз безжалісного місцевого кримінального авторитету (Джон Траволта) варто взагалі залишити острів, але до пошуків приєднується несподіваний союзник. ©Kino4ua Райське місто 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?