Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Самурай

Рік:
Ор. назва:
Le Samouraï
Країна:
Франція
Режисер:
Жан-П'єр Мелвілль
Тривалість:
01:45:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Субтитри
Жеф Костелло – професійний найманий убивця, відомий своєю методичністю. Він невідомий суспільству, ніколи не був судимий, він убиває без слідів і завжди забезпечує собі алібі. Костелло готується до чергового вбивства: він викрадає машину, їде на ній до знайомої людини, яка змінює на машині номери та дає Жефу зброю. Потім кілер відвідує знайому жінку Жану та домовляється про алібі: у ніч вбивства він пробув у неї до 1:45 ночі. Костелло приходить у нічний клуб у непримітному плащі та капелюсі, проходить через зал у службові кімнати та вбиває власника клубу, якого ніколи раніше не бачив. Біля виходу він стикається з піаністкою клубу Валері та негайно залишає заклад. Він повертається в готель до Жани і відразу виходить знову, трапляючись на очі коханцю Жанни, який прийшов у готель до 2:00. Костелло позбавляється зброї та кидає машину.

Незабаром він потрапляє в облаву, влаштовану поліцією, як один із багатьох людей у плащі та капелюсі. Комісар поліції інтуїтивно відчуває, що Костелло винен, але нічого не може вдіяти проти його алібі. До того ж Валері, єдина людина, яка бачила вбивцю досить близько, рішуче не впізнає в Жефі вбивцю. Комісар відпускає Костелло, але відправляє за ним стеження, від якого вбивця легко йде. Він вирушає на вокзал на зустріч із людиною, яка має заплатити за виконане замовлення, але та несподівано нападає на Жефа, пораняючи його в руку. ©Kino4ua Самурай 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?