Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пункт призначення

Рік:
Ор. назва:
Final Destination
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джеймс Вонг
Тривалість:
01:38:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У класі Алекса Браунінга радісна звістка: всі учні і викладачі відправляються в подорож. Пункт призначення - Париж. Канікули покликані поліпшити знання хлопців в галузі французької мови, і старшокласники з нетерпінням очікують дня відльоту. О першій годині «ікс» Алекс займає своє місце в Боїнгу і, дрімаючи, бачить лякаючу реалістичну картину. У ній літак зазнає аварії - вибухнувши відразу після зльоту, він буквально розсипається на частини, а всі пасажири і члени екіпажу гинуть. Прокинувшись, хлопець піддається паніці - він упевнений, що бачив сон непроста, і це знак, що всім слід негайно покинути Боїнг. І хоча багато хто намагається заспокоїти підлітка, він рішуче прямує до виходу, влаштувавши бійку і ставши причиною зняття з рейсу кількох людей. Разом з головним героєм охорона виводить Біллі Хічкока, старшокласницю Террі і її бойфренда - забіяку і «крутого» хлопця на ім'я Картер. Слідом за групою школярів виходить Тод Ваггнер, дівчина Клер, на яку розповідь підлітка про «баченні» справив сильне враження, і вчителька - міс Валері Льютон. Не минає й п'яти хвилин, як літак з рештою на борту злітає в небо ... і негайно вибухає.
Після трагічних подій школа зводить меморіальну плиту, а розгубленого «провісника» починають цуратися і діти, і дорослі. Всі бояться незвичайних здібностей тінейджера, а сам Алекс раптово розуміє, що знову має статися щось страшне. Незабаром помирає Тод, і Браунінг з Клер, що пробралися в морг зустрічають дивного трунаря Бладуорта. Він каже, що Смерть не любить, коли її обманюють, і хто одного разу врятувався від неминучої загибелі, скоро знову зустрінеться з нею. ©Kino4ua Пункт призначення 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?