Kino4ua.com
PG-13

Похмурий самурай

Рік:
Ор. назва:
The Twilight Samurai
Країна:
Японія
Режисер:
Йодзі Ямада
Тривалість:
02:09:33
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Події у фільмі відбуваються в середині ХІХ століття. Розповідь веде дочка центрального персонажа, якого звуть Сейбей Игуті. Він самурай, але нижчого рангу і тому несе почесну службу в сховище. Єдине що залишилося у чоловіка після смерті коханої дружини - дві дочки, та ще старенька мати. Тому як тільки на місто опускаються сутінки, він мчить до них додому, щоб провести з ними якомога більше часу. Він завжди нехтує пропозиціями товаришів відпочити в місцевих закладах, і тому ті дали йому досить образливу кличку - «похмурий самурай». 

Він живе дуже бідно, і тому щоб оплатити похорони дружини, він продав потай від усіх свій меч самурая, що означає ганьбу для воїна. Але головні неприємності в його житті тільки попереду. Так, одного разу він зустрічає жінку на ім'я Томое, з якою був знайомий з дитинства. Він надає їй дрібну послугу, побивши її колишнього чоловіка п'яничку, і між ними зав'язується міцна дружба. 
Його вміння лише додало йому неприємностей. Виявляється, персонаж не такий нікчемний, як може здатися на перший погляд. Він майстерно володіє бойовими мистецтвами, що і довів покаравши кривдника Томое. Але коли про все дізнається начальник чоловіка, він вирішує використовувати здібності самурая собі на благо, калічачи і вбиваючи простих людей. Чи зможе Игуті з гідністю вийти з ситуації, що склалася? ©Kino4ua Похмурий самурай 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?