Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Червоне сонце

Рік:
Ор. назва:
Soleil rouge
Країна:
Іспанія, Франція, Італія
Режисер:
Теренс Янг
Тривалість:
01:54:29
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
1871 рік. Японський самурай Курода Дзюбей (Тосіро Міфуне) у складі дипломатичної місії, яку очолює правитель японської провінції Бідзен, прибуває на західне узбережжя США. Посол везе у подарунок американському президентові від свого імператора цінний церемоніальний меч — таті, інкрустований золотом. Дорогою на поїзд здійснює напад банда, очолювана Гошем (Ален Делон). Окрім грошей, Гош забирає і меч… Глава японської місії наказує Куроде протягом 7 днів повернути реліквію.

Курода разом із колишнім бандитом Лінком Стюартом (Чарльз Бронсон), «кинутим» Гошем після вдалого пограбування поїзда, вирушають шукати останнього. Якщо самурай не встигне знайти його до певного терміну, йому доведеться здійснити харакірі.

Коли Курода та Лінк дістаються до обумовленого місця зустрічі з Гошем, їм доводиться разом відбиватися від нападу індіанців-команчів. Після всіх сутичок Курода за знаком Лінка намагається вбити вже пораненого в руку Гоша, але той швидко розвертається і стріляє в самурая. ©Kino4ua Червоне сонце 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?