Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Відважний самурай

Рік:
Ор. назва:
Tsubaki Sanjûrô
Країна:
Японія
Режисер:
Акіра Куросава
Тривалість:
01:35:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мандрівний самурай довгий час подорожує Японією. У нього немає якогось певного маршруту чи мети, він іде туди, куди кличе його серце і допомагає пригнобленим і нужденним. Його зброя – сміливість, безстрашність, відточена, немов меч техніка бою, і, звичайно ж, гострий меч, на якому не встигає висихати кров негідників. Пара секунд, кілька точних помахів, і троє мерзотників повалені. Трохи більше часу знадобилося відважному самураю, щоби півтора десятка солдатів розбіглися, як стадо баранів від хижака.
Далека дорога приводить самурая в одну з провінцій, якою править добрий і справедливий Камергер. Керівнику з дивним ім'ям Кікуя не дає спокою владу, яку має глава округу, він хоче зайняти його місце. Для цього Кікуя з поплічниками беруть у полон дружину та дочку Камергера, і відправляють до столиці фальшивий обвинувальний лист. Керуючий переманив на свій бік розумного начальника варти, щоб силоміць захопити посаду голови округу, йому залишилося тільки впоратися з дев'ятьма самураями, які не забули про честь воїна і до останнього подиху готові стояти на варті порядку. На допомогу сміливцям вчасно настав час мандруючий воїн Сандзюро... ©Kino4ua Відважний самурай 1962 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?