Kino4ua.com

Книга Ілая

Рік:
Ор. назва:
The Book of Eli
Країна:
США
Режисер:
Альберт Х`юз
Тривалість:
01:58:44
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Украинский
Після ядерної війни Ілаю вдається вижити. Він йде по землі, щоб принести таким же, хто вижив таємні знання  які дісталися йому. Записані вони в його книзі з нанесеним на неї хрестом, і герой ретельно охороняє книгу. На своєму нелегкому шляху йому зустрічається Карнегі, керуючий скромним поселенням. Йому ж підкоряються місцеві угруповання бандитів. Карнегі усвідомлює, що заволодівши цінної книгою, отримає владу над душами і умами людей. Але у Ілая нелегко забрати книгу силою, через що керуючий вирішує підіслати до нього Солару - дочку сліпої жінки Клавдії. Тільки ось дівчина приймає рішення не підкорятися Карнегі, допомагаючи Ілаю втекти. Їх чекає довгий шлях через пустелю, непрості відносини і кровопролитні сутички. І все-таки вони відшукують тих, хто погоджується надрукувати Біблію. І, незважаючи на те, що у Карнегі виходить заволодіти оригіналом, влади це йому вже не приносить. ©Kino4ua Книга Ілая 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?