Kino4ua.com
PG-13

Спогади про майбутнє

Рік:
Ор. назва:
Testament of Youth
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джеймс Кент
Тривалість:
02:09:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Війна в усі часи несе тільки горе і руйнування. Неважливо, з яких причин починаються бойові зіткнення - завжди страждають звичайні люди. Героїня фільму вступила після школи до університету Оксфорд, де на вступних іспитах показала відмінні знання і з перших хвилин була на хорошому рахунку у викладачів. Їй пророкували перспективне майбутнє, але все втрачає свій сенс, коли починається Перша світова війна. Дві найближчих людини юної красуні відправляються на лінію вогню, де їх чекають жорстокі сутички з противником. Мова йде про старшого брата Віри і про її хлопця, з яким вона тільки починала зав'язувати стосунки. Без підтримки родича і улюбленого їй дуже важко жити звичайним життям. Тоді героїня вирішує теж відправитися на фронт, в якості медсестри. Це рішення далося їй нелегко, але шкодувати вона точно не буде - рятувати поранених бійців для неї справа честі. Коли війна закінчилася і з'явилася можливість повернутися до повсякденного життя, у Віри не виходить це зробити. Вона починає пошуки себе і з головою поринає в письменницьку діяльність. Перша ж книга подарує їй популярність і дозволить зробити те, про що вона давно мріяла - організувати феміністський рух. ©Kino4ua Спогади про майбутнє 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?