Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Горянин 4. Кінець гри / Горець 4

Рік:
Ор. назва:
Highlander 4. Endgame
Країна:
США
Режисер:
Даглас Аарніокоскі
Тривалість:
01:23:55
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Якщо є Альфа, то є і Омега. Те, що почалося з чудесного воскресіння, закінчиться смертю. Головні герої фантастичного бойовика «Горянин 4. Кінець гри / Горець 4», Конор і Дункан Маклауд, пройшовши через безліч епох і просторів, дісталися до кінця свого шляху, в якому їх чекає остання сутичка з самим небезпечним супротивником з тих, з ким їм коли-небудь доводилося стикатися. Його ім'я Джейкоб Келп. Він твердо переконаний, що залишитися повинен тільки один безсмертний, і це повинен бути він. За своє життя лиходій переміг сотні собі подібних. Це дозволило йому отримати величезну силу. Один з братів, Конор, жертвує життям і передає свою силу і знання брату, щоб дати йому шанс в битві з сильним противником. Хто ж вийде переможцем з вирішальної сутички і відстоїть своє право жити вічно? Головний герой, в будь-якому випадку, не збирається відступати від сутички, не бажаючи приносити в жертву свого улюбленого брата. ©Kino4ua Горянин 4. Кінець гри / Горець 4 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?