Kino4ua.com
PG-13

Привиди колишніх подружок

Рік:
Ор. назва:
Ghosts of Girlfriends Past
Країна:
США
Режисер:
Марк Уотерс
Тривалість:
01:40:37
Переклад:
Українська мова CineType | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Конор Мід - холостяк і симпатяга, успішний фотограф, у всьому дотримується способу життя свого покійного дядька, який навчив його отримувати від життя насолоду, не міркуючи про майбутнє. Він купається в ласках і жіночої увазі, не надаючи значення почуттям. Але одного разу, коли Конор приїжджає на репетицію весілля брата, він зустрічає прекрасну Дженні - свою першу любов. Вона повідомляє йому свою точку зору про його «жіголовський» характер і сенс життя. Після душевної розмови Конор спустошує ні одну чарку міцного алкоголю, після чого йому приходить привид дядька Уейна, який повідомляє Конору, що покладає надії на життя племінника, і просить не повторювати його помилок. На цьому чудності не закінчуються. Приїхавши додому, Конор зустрічає привид своєї подружки, з якою він навчався в старших класах. Еллісон показує ловеласу, як його відносини виглядають з боку. Опинившись у власному минулому, Конор Мід в якості стороннього спостерігача оцінює своє поводження з жінками починаючи зі свого першого кохання. Привиди колишніх дівчат приходять головному героєві якимось незрозумілим чином. Він може споглядати минуле, майбутнє і сьогодення своїх екс-пасій. ©Kino4ua Привиди колишніх подружок 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?