Kino4ua.com

Невідомий

Рік:
Ор. назва:
Unknown
Країна:
США, Великобританія, Німеччина, Франція
Режисер:
Хауме Кольет-Серра
Тривалість:
01:53:47
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Мартін Харріс прибуває до Берліна разом зі своєю дружиною на саміт з біотехнологій. Забувши в аеропорту кейс з документами, він повертається за ним і по дорозі потрапляє в аварію. Дівчині-таксисту вдається врятувати йому життя. Але Мартін отримує важкі травми, які позбавляють його пам'яті. Він пробув у комі чотири дні. Єдине, що він може згадати, це останні спогади за кілька годин до аварії, в коротких клаптиках. При ньому немає документів, він не пам'ятає номера телефонів і його не розшукує кохана дружина. Пам'ять пошкоджена, але вона повернеться.

Він повертається в готель, щоб знайти перелякану і розгублену жінку, але стикається з непередбаченими обставинами. Дружина не впізнає чоловіка, а поруч з нею інший Мартін Харріс. Хтось посмів відібрати дружину і видає себе за доктора. Опинившись один в чужому місті і без документів, він намагається знайти вихід із ситуації. Виявляє за собою стеження. Його намагаються вбити. Заплутавшись в спогадах, нещасний намагається знайти дівчину, яка врятувала йому життя. Лікуючий лікар виявляється прав, пошкоджена свідомість грає з пацієнтом злий жарт. Він не той, яким себе представляє. Тепер він занадто багато знає зайвої непотрібної, але смертельно небезпечної інформації. ©Kino4ua Невідомий 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?