Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Повторний шлюб

Рік:
Ор. назва:
The Married Couple of the Year Two / Les Mariés de l'an deux
Країна:
Франція, Італія, Румунія
Режисер:
Жан-Поль Рапно
Тривалість:
01:38:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | EnterFilm
Ніколя Філібер (Жан-Поль Бельмондо) відкрив для себе Америку у 1787 році, нелегально прибувши туди у трюмі корабля вест-індської компанії. При собі він не мав ні документів, ні грошей, і для початку його відправили до в'язниці, де він пробув три дні. А вже через п'ять років на нього із заздрістю дивилися громадяни країни, яка так погано прийняла його. Завдяки своїй заповзятливості він швидко розбагатів і збирався одружитися з єдиною дочкою одного з найбагатших людей країни, великого торговця зерном, чиї тридцять кораблів доставляли товар на всі кінці світу. Починав Ніколя сторожем у свого майбутнього тестя, але незабаром став його довіреним обличчям і помічником.

Під час весілля відбувається несподіваний інцидент: один із відкинутих шанувальників нареченої заявляє, що наречений вже одружений і тому не має права одружуватися. Пастор перериває церемонію одруження і пропонує Ніколя вирушити до Франції та розлучитися зі своєю дружиною. ©Kino4ua Повторний шлюб 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?