Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Американська мрія

Рік:
Ор. назва:
American Dreamz
Країна:
США
Режисер:
Пол Уайтц
Тривалість:
01:47:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Вибухова комедія розповідає про те, наскільки важливими є рейтинги в США і як низько потрібно впасти, щоб опинитися на вершині слави. Глава держави Джозеф Стейтон переживає своєрідну кризу жанру, через падіння рейтингу серед населення країни, що негативно позначається на репутації. Йому необхідно підняти рейтинги будь-якими способами, але вибір Джозефа Стейтона виявляється вельми незвичайним. Він звертається по допомогу до одного з найвпливовіших людей на телебаченні, ведучого найпопулярнішого тв-шоу "Американська мрія" Мартіна Твіду - безпринципного циніка, який готовий на все, щоб підтримувати популярність шоу, навіть на найаморальніші вчинки. Саме ця людина стає "рятувальним кругом" для президента, оскільки пропонує главі держави взяти участь у супер популярному шоу як члену журі, де містеру Стейтону належить судити талановитих і не дуже учасників шоу. Такого повороту подій країна ще не бачила! ©Kino4ua Американська мрія 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?