Kino4ua.com
FullHD 1080p

Росомаха

Рік:
Ор. назва:
The Wolverine
Країна:
США, Великобританія, Австралія, Японія
Режисер:
Джеймс Менголд
Тривалість:
02:06
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Фантастичний фільм «Росомаха» присвячений окремій історії про Логана. Події починаються з невеликої передісторії, в кінці Другої світової війни, коли США завдали ядерного удару по японським містам. В той момент Росомаха знаходився в полоні у японців, і волею випадку врятував життя одному з охоронців по імені Яшіда. Через багато років, надздібності для Логана стають справжнім прокляттям, він не знає, що з ними робити, а від безглуздого життя просто втомився і почав впиватися.

В наші дні його знаходить японка Юкіо і запрошує познайомитися з людиною, на якого працює. Логан вирушає до Японії, де зустрічається зі старим немічним дідом, якого він врятував під час війни. Яшід знаходиться при смерті і пропонує Логану віддати свій дар регенерації. Росомаха, звичайно ж, відмовляється і на нього починається полювання. ©Kino4ua Росомаха 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    Олександр
    26 жовтня 2022 16:58
    + 0 -
    You sleep , well tonight and will be have night