Kino4ua.com
R

Не дихай

Рік:
Ор. назва:
Don't Breathe
Країна:
США
Режисер:
Феде Альварез
Тривалість:
01:28:44
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Ці хлопці хотіли по-швидкому розбагатіти і зірвати пристойний куш. Двоє хлопців втягують свою подругу в небезпечну авантюру. Молодим людям потрібні гроші і вони знають де їх можна легко дістати. Йдеться про пограбування одного житлового будинку, хлопці дізналися, що там живе літній і сліпий чоловік, у якого в сейфі знаходиться пристойна кількість доларів. Справа в тому, що багато років тому чоловік втратив свою дочку, але зумів домогтися компенсації від того водія, що збив її на машині.

Головні герої картини не вважають чимось аморальним вкрасти у сліпий людини. Вони продумують все до дрібниць, оскільки не хочуть проблем і щоб хтось постраждав.

Але ясна річ, що щось йде не так. До того ж вони не знали про темну сторону особистості мешканця цього будинку. Нехай цей старий і знаходиться в темряві, але всередині нього ще велика тьма. Він пройшов через пекло війни, це запекло його, так що грабіжникам доведеться зіткнутися ні з немічним дідом, але з соціопатом, який довго приховував свою сутність.

Мисливці стають жертвами і виявляються немов у пастці у великому будинку, в якому приготовлено багато пасток. Ця історія буде відрізнятися власно напруженою атмосферою і напруженням пристрастей, фарби будуть згущуватися все більше і більше, поки все не зануриться в пітьму. ©Kino4ua Не дихай 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?