Kino4ua.com
R

Емпайр Стейт

Рік:
Ор. назва:
Empire State
Країна:
США
Режисер:
Діто Монтіель
Тривалість:
01:34:20
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Фільм, заснований на реальних подіях, розповідає про американську історію 80-х років. Головний герой, Кріс, з дитинства ріс у бідній родині. Відчуття безвиході, відсутність перспектив і сірі будні затьмарювали його і так не надто веселе життя. Хлопець завжди мріяв стати охоронцем закону і захищати людей від небезпеки, представляючи себе таким собі суперменом на території нічного міста. Однак його спроба вступити до коледжу для поліцейських закінчується провалом, і Крісу не залишається нічого іншого, окрім як знайти іншу роботу. Хлопець влаштовується працювати інкасатором і кожен день тримає в руках величезні суми грошей. Одного разу герой фільму «Емпайр Стейт» зауважує, що система безпеки банку має лазівку, і якщо їй скористатися, то можна провернути зухвале пограбування. Цією ідеєю він ділиться зі своїм другом, який тут же надихається можливістю поживитися «легкими» грошима. Справа в тому, що приятель Кріса  є частиною мафіозного угруповання, яке досить прохолодно ставиться до захисту власних грошей. Напевно, вони просто не замислювалися, що їх може пограбувати хтось зі своїх. Пачки грошей знаходяться на погано захищеної території, де є всього одна собака і простий код на дверях. Подумавши, що він втомився жити в тіні і хоче зірвати великий куш, Кріс все ж вирішується на пограбування. Так він зі своїм другом стає організатором зухвалого злочину. Тільки приятелі ще не знають, що їх пограбування сколихне всю верхівку мафіозного суспільства, і скоро по їх сліду відправляться досвідчені шукачі. ©Kino4ua Емпайр Стейт 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?