Kino4ua.com
PG-13

Йолопи-розбійники

Рік:
Ор. назва:
Masterminds
Країна:
США
Режисер:
Джаред Гесс
Тривалість:
01:35:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Девід досить давно пропрацював банківським інкасатором, щоб вдосталь надивитися на величезні суми грошей. У дитинстві хлопець всерйоз мріяв про багатство, шикарне життя і красуні дружині.
Правда, в реальності все виявилося зовсім навпаки. Він працює на низькооплачуваній роботі і живе в маленькій квартирі разом зі сварливою нареченою. Мрії про райське існування можна відкласти в довгий ящик.
Одного разу до чоловіка приставили нову партнерку, надзвичайну блондинку Келлі. Дівчина миттєво зачарувала неметкого хлопця. Несподівано панянка поділилася з ним зухвалим планом, який передбачає пограбування інкасаторської машини. Якщо справа вигорить, зловмисники зможуть спокійно привласнити справжнє багатство, 17 мільйонів доларів.
 
Девід ніколи не відрізнявся особливою хоробрістю, але, бажаючи справити враження на Келлі, він зголосився допомогти в цьому навіженому заході. На його подив, злочин пройшов гладко, в результаті перетворивши подільників в мільйонерів.
Правда, єдине, чого не врахували горе-грабіжники, в подібних справах потрібен досвід. Вони так сильно наслідили, що прибула на місце події поліції залишається тільки виписати ордер на арешт шахраїв. ©Kino4ua Йолопи-розбійники 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?