Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Інкасатор

Рік:
Ор. назва:
Le convoyeur
Країна:
Франція
Режисер:
Кіно | Двоголосий закадровий
Тривалість:
01:35:19
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіно
Інкасатор – кримінальний бойовик, який розповідає про життя колишнього солдата Хеккета. Він був на війні в Іраку, а тепер повернувся додому. Звикнути до мирного життя непросто, та ще й ситуація ускладнюється тим, що він має піклуватись про молодшого брата Тая. Хеккету потрібні гроші, тому він шукає шляхи, щоб їх заробити. Він влаштовується інкасатором і через деякий час отримує від давнього друга одну пропозицію. Той хоче здійснити пограбування інкасаторської машини, коли в ній буде перевозитись чергова партія грошей. На таку авантюру головний герой за інших умов би не погодився, але тут ситуація така, що у нього немає іншого виходу. Органи опіки можуть забрати у нього Тая і відправити у притулок, а Хеккет такого допустити не може. Він погоджується взяти участь у пограбуванні, але за умови, що не буде жертв. Та все йде не за планом… ©Kino4ua Інкасатор 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?