Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ігри диявола

Рік:
Ор. назва:
Before the Devil Knows You're Dead
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Сідні Люмет
Тривалість:
01:56:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У своєму сюжеті кримінальний трилер Ігри диявола розповідає про те, як деякі скоєні помилки можуть призвести до непоправних наслідків, які часом ведуть до загибелі близьких і рідних людей. Два брати Енді та Хенк переживають великі фінансові труднощі. Фінансисту Енді потрібні гроші, щоб приховати свої махінації перед перевіркою у великій компанії, де він працює, а Хенко потребує грошей для виплати аліментів колишній дружині, щоб мати змогу бачитися з дочкою. Не знайшовши кращого виходу із ситуації, пронозливий Енді пропонує братові здійснити пограбування ювелірного магазину своїх батьків, коштовності у якому застраховані. Ретельно продуманий ідеальний злочин без застосування зброї, заручників та жертв здається братам верхи геніальності. Проте, весь опрацьований план йде зовсім не так, як мав після того, як Енді запропонував взяти участь у пограбуванні своєму приятелю Боббі. Саме ця помилка призвела героїв фільму Ігри диявола до невиправданого ризику та трагічних подій. ©Kino4ua Ігри диявола 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?