Kino4ua.com
R

Король злодіїв

Рік:
Ор. назва:
King of Thieves
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джеймс Марш
Тривалість:
01:48:16
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головним героєм цього фільму є літній чоловік на ім'я Майкл. Зараз він здається цілком законослухняним громадянином, який виконує всі зобов'язання, щоб вважатися таким. Але мало хто знає, що практично все своє життя він був запеклим аферистом. Майкл постійно скоював злочини, про які йому ні крапельки не соромно. Для того щоб жити, він просто крутився як міг. Головний герой крав чужі гроші, адже ніхто не винен в тому, що люди такі неуважні. У житті головного героя є один примітний факт: за всю свою злочинну кар’єру він жодного разу не попався поліції. Але здається тепер він відпочиває від такого способу життя, адже немає нічого кращого, ніж спокійні дні, які можна проводити як сам хочеш. Все змінилося в той момент, коли Майкл відправився на відкриття нового ювелірного магазину. Коли він побачив коштовності, які так і вабили його, чоловік зрозумів, що прийшла пора повернутися до справ. Він задумав пограбувати цю лавочку, і для цього головному герою знадобиться допомога давніх приятелів. ©Kino4ua Король злодіїв 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?