Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Татуйований

Рік:
Ор. назва:
Le Tatoué
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Дені Де Ла Пательер
Тривалість:
01:30:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіно
Переклад:
Original English Субтитри
Пан Фелісьєн Мезре (Луї де Фюнес) — «колекціонер» картин, купує, продає. Він має свого художника Дюбуа, у якого він робить замовлення. Одного разу, прийшовши до нього і зробивши чергове замовлення, він побачив чоловіка похилого віку, який у цей момент переодягався. На його спині Мезре помітив унікальне татуювання, зроблене рукою самого Модільяні. А володарем виявився колишній легіонер на ім'я Легран (Жан Габен).

Мезре знаходить покупців для татуювання, заламує астрономічну суму в 500 мільйонів франків і запевняє їх, що не сьогодні завтра вони стануть володарями клаптя шкіри з твором великого Модільяні, акуратно вирізаного зі спини легіонера, а сам вирушає до Леграна, щоб умовити його продати шедевр. Але мсьє Легран виявляється дуже норовливим паном, який абсолютно не виявляє інтерес до матеріальних цінностей і грошових знаків, і навідріз відмовляється обговорювати продаж татуювання. Інтерес до угоди з'являється в нього тільки, коли Мезре обіцяє відремонтувати його заміський будиночок, який вже давно потребує капітального ремонту.

І тут на Мезре чекає удар: «будиночок» виявляється напівзруйнованим середньовічним замком, а його власник Легран — останнім представником старовинного графського роду де Монтіньяк. Виходу немає - Мезре повинен відреставрувати дворянське гніздо. Найнявши місцевих ремонтників та провівши кілька насичених подіями днів у замку, галерист вирушає до Парижа на зустріч із покупцями-американцями. Ті ж ведуть переговори з Бостонським музеєм про продаж татуювання за два мільйони доларів і вирішують домовитися з Леграном без Мезре, для чого відправляють у замок двох детективів. Але граф де Монтіньяк дав слово дворянина Фелісьєну Мезре і не може його порушити. Таким чином, пропозиція американців відхиляється, і Мезре залишається посередником угоди, яка також накладає зобов'язання і на Леграна - йому надається особливий режим, дієта та заняття спортом для підтримки "товарного виду" татуювання. Мезре береться допомогти Леграну і стає його спаринг-партнером. Поступово вони стають друзями, і Мезре розуміє, наскільки бідним було його колишнє життя, єдиною метою якого було заробляти гроші. ©Kino4ua Татуйований 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?