Kino4ua.com
HD 720p
R

Модільяні

Рік:
Ор. назва:
Modigliani
Країна:
США, Франція, Німеччина, Італія, Румунія, Велика Британія
Режисер:
Майкл Девіс
Тривалість:
02:08:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Україна
Переклад:
Російською - Оригінал
Модільяні ще не був відомим художником у 1919-му році. Париж лише відновився після страшної війни. Життя поступово поверталось до людей. Нічне місто не спало, а вся європейська художня богема збиралась у кафе «Ротонда». Там одночасно можна було побачити Пікассо, Ріверу, Кокто, а разом з ними і Модільяні. Для нього шлях до слави ще не був прокладений, тому у нього була відносна свобода у діях. Він міг гуляти як завгодно, з ким завгодно і скільки хотів. Коли у кафе оголошують про початок художнього конкурсу, у ньому вирішують приймати участь Модільяні і Пікассо. Для першого це стає можливістю заявити про себе у світі маститих художників, а заодно помститись своєму одвічному конкуренту Пабло. Також він сподівався, що так зможе покращити свій матеріальний стан і завоювати серце прекрасної Жанне Ебютерн, у яку був закоханий. ©Kino4ua Модільяні 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?