Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нічне життя

Рік:
Ор. назва:
Nightlife
Країна:
Німеччина
Режисер:
Симон Ферхоевен
Тривалість:
01:55:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Щодня двох героїв німецького комедійного кінофільму "Нічне життя" пов'язаний із галасливими вечірками та танцями до ранку, адже вони працюють в одному з найпопулярніших барів Берліна. Таке дозвілля було б дуже приємним і прибутковим, якби не проблеми з їхніми нещадними кредиторами, які вимагають негайно повернути борг. Безшабашні бармени хочуть взяти довгостроковий кредит у банку, але їм скрізь відмовляють, а суворі хлопці з місцевої мафії жартувати не люблять. Якраз у той момент, коли невдахи опинилися в грошовому глухому куті, і за ними полюють бандити, красень Майло зустрів у клубі дівчину своєї мрії і закохався з першого погляду. Він усіма способами намагається завоювати серце гордої красуні. А його приятель - веселун Ренцо - пропонує бігти зі столиці і перечекати тривожний час десь у тихому куточку. Але хіба може романтичний закоханий відмовитися від побачення із чарівною білявкою? Адже, крім неї, на світі нічого не існує... ©Kino4ua Нічне життя 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?