Kino4ua.com
R

Мій шедевр

Рік:
Ор. назва:
Mi obra maestra
Країна:
Аргентина, Іспанія
Режисер:
Гастон Дюпра
Тривалість:
01:40:41
Переклад:
Українська мова MEGOGO Voice | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Гумористична кінострічка розповідає глядачам про життя 70-річного художника. Колись ім'я Ренцо було відоме практично у всьому світі. У 80-ті роки його картини розкуповувалися як джинси в СРСР. Але сприятливі часи давно минули. Наразі головний герой фільму «Мій шедевр» може лише згадувати про колишню популярність. Він вже далеко не такий популярний, останнім часом все менше працює і регулярно потрапляє в неприємні ситуації, спричинені відсутністю грошей. Найчастіше літній чоловік вибирається з дому лише для того, щоб відвідати давнього приятеля – арт-дилера Артуро, який має невелику галерею в центрі Буенос-Айреса. Вони давно дружать, але при цьому залишаються зовсім різними людьми. Артуро - людина з витонченою натурою, здатний відмовитися від своїх принципів заради вигоди і любить робити гарні жести. Ренцо дуже імпульсивний і самозакоханий. Своє ставлення до інших людей чоловік виправдовує тим, що йому вдалося зберегти в душі «тваринну пристрасть», яка свого часу зробила його відомим художником. Щоправда, слава живописця вже минула, а зарозумілі звички залишилися. Якось у друзів з'являється можливість непогано заробити, виконавши замовлення впливової норвезької компанії. Але заради цього зарозумілому художнику доведеться багато в чому змінитися. ©Kino4ua Мій шедевр 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?