Kino4ua.com
R

Принцеса Монако

Рік:
Ор. назва:
Grace of Monaco
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Олів'є Даан
Тривалість:
01:42:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Автори біографічної драми «Принцеса Монако» пропонують своїм глядачам побачити достовірну історію популярної голлівудської актриси на ім'я Грейс Келлі, життя якої стала джерелом натхнення для мільйонів людей по всьому світу. Пройшовши швидкий шлях до слави, вона залишила свій слід в світі кінематографа. І коли Грейс Келлі заручилася визнанням критиків і любов'ю шанувальників, вона отримала пропозицію руки і серця самого князя Реньє III. Давши позитивну відповідь на пропозицію, вона стала княгинею Монакською.

Дія починається в першій половині шістдесятих років минулого століття, коли вже заміжня героїня раптово стикається з серйозною кризою особистості. Її чоловік цілими днями займається державними і політичними справами, а монакський двір не хоче її приймати. Одночасно з цим приїжджає Альфред Хічкок, який бажає зняти її в своїй черговій постановці. Він готовий піти практично на все, що завгодно, лише б роздобути її на головну роль у своєму психологічному трилері. Грейс Келлі належить зробити складний вибір, здатний вплинути на все її життя. ©Kino4ua Принцеса Монако 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Леонід
    Леонід
    20 квітня 2020 07:17
    + +1 -
    Дякую. Дуже хороший фільм для усієї сім'ї. Відмінна якість. Побільше б таких гарних фільмів, так якісно озвучених українською мовою.