Kino4ua.com
R

Ураган

Рік:
Ор. назва:
Force of Nature
Країна:
США
Режисер:
Майкл Поліш
Тривалість:
01:31:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Кардійо поліцейський, до якого недавно приставили нову партнерку Джесс. Дівчина тільки освоювалася в професії, тому ще не знала всіх тонкощів і хитрощів роботи. На Пуерто-Ріко насувався небезпечний ураган, який не обіцяв нічого доброго, тому було вирішено провести евакуацію жителів. Тим часом колишній поліцейський Рей відмовлявся залишати рідну оселю. Кардійо і Джесс відправляються на виклик, після чого виявляються в старому ветхому будинку, де проживав Рей. Головні герої кінокартини намагалися переконати його і ще одного мешканця покинути житло, але все було безуспішно. Несподівано все відійшло на другий план, тому що в будинок проникла банда добре озброєних злочинців ... ©Kino4ua Ураган 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?