Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Таксі 4

Рік:
Ор. назва:
Taxi 4
Країна:
Франція
Режисер:
Жерар Кравчик
Тривалість:
01:31:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Дорога і швидкість - дві речі змушують серце битися швидше і підвищувати рівень адреналіну в крові. Всіма відома і улюблена французька комедія «Таксі - 4» змушує глядача зануритися в видовищні погоні. Нерозлучним друзям Даніелю і Емільену знову доведеться врятувати рідне місто від небезпечного злочинця. В Марсель привезли відомого кримінального авторитета Альбера ван ден Боша. Він буде прибувати в ділянці усього тридцять годин, і головне завдання поліцейських - охорона важливого об'єкта. Здавалося б, що може піти не так, коли найнебезпечніша людина знаходиться в клітці, та ще й в спеціальному костюмі? Однак Альбер дуже розумний і хитрий, завдяки цим якостям йому вдалося обдурити Емільєна і переконати його в тому, що він бельгійський посол. За допомогою своїх кримінальних хитрощів Альбер не тільки звільнився, а й потрапив до своїх друзів. На місце його доставило найшвидше таксі в місті, за кермом якого перебував найуміліший і невловимий таксист Даніель. Незабаром з'ясувалося, що весь цей час бельгієць водив героїв за ніс. Тепер друзям варто об'єднатися для упіймання кримінального авторитета, в іншому випадку Емільен може втратити свою улюблену роботу. На шию марсельського поліцейського звалилося все і відразу: на роботі проблеми, та ще й за дружину Петру доводиться переживати. Жінка проникла в небезпечну банду, щоб знайти і знешкодити її ватажка. Як же герої впораються зі стількома проблемами? ©Kino4ua Таксі 4 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?