Kino4ua.com
PG-13

Таксі 2

Рік:
Ор. назва:
Taxi 2
Країна:
Франція
Режисер:
Жерар Кравчик
Тривалість:
01:28:33
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Дія фільму відбувається у Франції в наші дні. Головний герой «Таксі 2» - Даніель Моралес - їде на зустріч з батьками своєї нареченої Лілі. Батька дівчини звуть Едмонд Бертино, він генерал і займає пост командувача південним військовим округом. Знаючи, що батьків Лілі не потішить справжня професія її нареченого, пара каже, що Даніель працює водієм швидкої допомоги. Після довгої вечері і тривалої розповіді про бойові пригоди генерала, містера Бертино терміново викликають по службі. Намагаючись знайти схвалення майбутнього тестя, таксист пропонує свої послуги. Автомобіль Даніеля розвиває неймовірну швидкість і буквально за хвилини привозить генерала в аеропорт, де приземляється літак з міністром оборони Японії на борту. Збираючись підписати контракт з французьким урядом, міністр вирушає оглянути новинку антитерористичної програми - автомобіль з високим рівнем захисту. Генерал пропонує Даніелю продемонструвати японцеві захищеність машини, але під час показових поїздок вулицями Марселя міністра викрадає гангстерське угруповання «Якудза», мета якої - зірвати укладення контракту.
Інспектор поліції і давній друг Даніеля по імені Емільен вирішується зізнатися коханій Петрі в своїх почуттях, але в цей час викрадають і її. Двоє друзів знову беруться за справу і відправляються на пошуки угруповання «Якудза». Чи вдасться героям врятувати бранців і вибратися з лігва гангстерів живими? ©Kino4ua Таксі 2 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?