Kino4ua.com
R

До побачення там, нагорі

Рік:
Ор. назва:
Au revoir là-haut / See You Up There
Країна:
Франція, Канада
Режисер:
Альбер Дюпонтель
Тривалість:
01:56:59
Переклад:
Українська мова Інтер | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Дія фільму починає розгортатися в останні роки Першої світової. Капітан Прадель відправив двох своїх рядових на вірну смерть. Одним із солдатів був талановитий художник, син мільйонера Едуар Періко, а іншим - Альбер Мейлар, який до війни працював у банку. В результаті, Едуар отримує важке поранення, ціною страшних ушкоджень свого обличчя рятуючи свого друга Альбера. Після закінчення війни Едуар вирішив не повертатися додому. Офіційно він числиться загиблим, хоча насправді живе далеко від замку свого батька. Едуар намагається не показуватися на людях, а коли йому доводиться це робити, він одягає свою маску, яка повністю приховує його понівечене обличчя. Тепер головний герой пише приголомшливі картини, а врятований їм Альбер стає його менеджером ... ©Kino4ua До побачення там, нагорі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. володимир
    володимир
    12 квітня 2020 19:49
    + +2 -
    Один з таких фільмів,який згодом захочеться ще передивитись.