Kino4ua.com
PG-13

Одного разу на Дикому Заході

Рік:
Ор. назва:
Once Upon a Time in the West
Країна:
США, Італія
Режисер:
Серджіо Леоне
Тривалість:
02:46:01
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Молода жінка Джилл, що живе в Новому Орлеані, виходить заміж за вдівця з трьома дітлахами на прізвище Макбейн і переїжджає жити до нього на ранчо, розташоване на Дикому Заході поблизу містечка Флегстоун. Добравшись до ферми, вона виявляє всю свою нову сім'ю убитої і намагається розібратися в причинах злочину. Виявилося, що єдине джерело води в окрузі знаходиться на землі, що належить Макбейну, а тепер Джил, його вдові. Безжальний ділок Мортон має намір побудувати там залізницю і йому наплювати, що буде з фермерами, коли їх поля і луки позбудуться вологи. Підлий Мортон за своїм звичаєм вирішив влаштувати все чужими руками і найняв Френка - одного з кращих стрільців на Дикому Заході, щоб той лякав Макбейна і вижив його з землі. Але Френк - стрілок, а не дипломат, тому він просто всадив в жителів ферми по пулі, а за допомогою спеціально залишених доказів «перевів стрілки» на місцевого бандита Шайена. Майже одночасно з Джилл в містечку з'являється ще й Гармоніка - дивний бродяга, постійно награє щось на губній гармошці. У Френка, Шайена і Гармоніки свої рахунки один до одного, а тут ще в справу вплітаються інтереси фермерської вдови, яка на подив усіх трьох виявляється розкішної красунею. Фінальна сутичка, яка відбудеться одного разу на Дикому Заході, буде вкрай жорстокою ... ©Kino4ua Одного разу на Дикому Заході 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?