Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ненаситний

Рік:
Ор. назва:
Antlers
Країна:
США
Режисер:
Скотт Купер
Тривалість:
01:39:26
Переклад:
Українська мова Професійне дубльоване, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, С убтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У маленькому містечку у центральній частині Орегона Френк Уівер керує хімічною лабораторією в покинутій шахті. Поки його маленький син Ейден чекає у своїй вантажівці біля шахти, Френк та його напарник зазнають нападу невидимої істоти. Йдучи на зустріч до дивних звуків, дитина також зазнає нападу істоти. Батько та син переживають зіткнення та повертаються додому, де їхній стан швидко погіршується. Вони зачиняються в кімнаті, і Френк вимагає у старшого брата Ейдена Лукаса тримати їх замкненими всередині.
Через три тижні Лукас блукає містом, збираючи збиті автомобілями тіла дрібних тварин, ставить у лісі пастки. Вчителька Джулія Медоуз стривожена його дивною поведінкою, малюками, що лякають, і намагається зблизитися з проблемною дитиною. Вона починає підозрювати, що Лукас зазнає жорстокого поводження, і вирішує допомогти йому, оскільки сама пережила подібне з боку батька-алкоголіка. Після недавнього самогубства батька вона повернулася до міста, щоб бути зі своїм братом Полом, який є місцевим шерифом і перед яким вона почувається винною за те, що залишила одного. Незважаючи на занепокоєння з боку Пола та зневагу з боку директора школи Еллен Бут, Джулія продовжує своє розслідування щодо Лукаса, під час відвідин його будинку вона чує дивні звуки. Колишній шериф Уоррен Стоукс знаходить у лісі половину тіла напарника Френка, що турбує Пола та його колегу Дена Лекроя. Лукас продовжує тримати батька і брата під замком і годує їх мертвими тваринами.
Джулія домагається від Еллен, щоб та відвідала будинок Уіверів. Пол і Уоррен виявляють у шахті іншу частину тіла партнера Френка разом із частиною рога. Еллен відвідує будинок Уіверів і виявляє кімнату, в якій замкнені Френк та Ейден, вона туди входить. Френк вбиває її, після чого з його тіла виростають роги. Потім він вбиває шкільного хулігана, який напав на Лукаса. Злякана дитина тікає у свій будинок, де виявляє, що його батько та брат зникли. Дізнавшись про зникнення Еллен, Джулія відвідує будинок Уівер, де знаходить її машину. Поліція прибуває в будинок і виявляє тіло Еллен разом з останками Френка, які є обвугленим лушпинням. Лукаса відправляють до лікарні, де Джулії та Полу кажуть, що він зазнав насильства. Джулія вирішує залишити хлопчика в себе, незважаючи на побоювання Пола. ©Kino4ua Ненаситний 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. вова
    вова
    17 грудня 2022 22:01
    + +1 -
    знятий гарно фільм крінжовий