Kino4ua.com
PG-13

Красуня та чудовисько

Рік:
Ор. назва:
La belle et la bête
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Крістоф Ґанс
Тривалість:
01:53:04
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Ще одна екранізація улюбленої казки. У родині багатого купця в розкоші і веселощах росло троє синів і три доньки. Дружина купця вмирає, а три його корабля, потрапляючи в шторм, не повертаються в порт. В одну мить купець втрачає все: будинок, багатство, повагу. Сім'я їде жити в село. Улюблена дочка купця, Бель, разом з братами намагається налагодити життя на новому місці. Одного разу, вночі в лісі, повертаючись з міста додому, купець збився з дороги. Мерехтливий вогник у лісу призводить його до закинутого замку, доверху набитому скарбами. Знайшовши величезний кущ червоних троянд, що ріс біля замку, купець зриває квітку. Чудовисько що раптом з'явилося відпускає мандрівника додому, за умови, що він повернеться назад. Бель - улюблена донька, вирішує відправитися до звіра замість нього. Вона добра і смілива дівчина, тому чудовисько не лякає її. Вона розуміє, що цей замок приховує дивовижну таємницю.
Чи зможе Бель допомогти чудовиську, адже йому здатна допомогти лише любов? ©Kino4ua Красуня та чудовисько 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?