Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Вбивця-Стременокрут

Рік:
Ор. назва:
The Clovehitch Killer
Країна:
США
Режисер:
Дункан Скайлс
Тривалість:
01:49:27
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Неможливо бути впевненим у людині на сто відсотків, адже ніколи не знаєш, які секрети вона приховує. У фільмі «Вузол смерті» розповідається історія підлітка, який долає підозри щодо власного батька. Зовні він міцний здоровий чоловік із правильними поглядами. Він релігійний, відповідально ставиться до своєї роботи та любить дружину та дітей. Одного разу він припустився помилки, що видала його жахливу сутність. Тайлер 16, і йому шалено подобається одна дівчинка. Вони разом ходять до церкви, як і решта однолітків. Йому вдалося запросити її на побачення, попередньо стягнувши у тата ключі від автомобіля. Парочка сиділа у салоні. Настав момент, і хлопець уже хотів поцілувати подружку, як раптом вона витягла дивну фотографію із зображенням жінки. Вона була пов'язана і перебувала в такій позі, що не залишалося сумніву – ця картинка для збоченця. Ось так до хлопця приклеїлося образливе прізвисько. Дівчина більше не схотіла з ним бачитися. Звідки у батьківській машині з'явилося це фото? Минулого у цьому місті відбувалися вбивства. Маніяк нападав на дівчат і жорстоко знущався з них. Поліція не зуміла його зловити, але він сам припинив полювання. Десять років про нього не чули. Склавши деякі моменти, Тайлер раптом подумав, що не знає, які речі зберігає його тато в сараї. На ньому висить замок і ніхто не наважується туди входити. Його розслідування призводить до несподіваних результатів. ©Kino4ua Вбивця-Стременокрут 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?