Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Висока дівчина 2

Рік:
Ор. назва:
Tall Girl 2
Країна:
США
Режисер:
Емелі Тінг
Тривалість:
01:41:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця чарівна підліткова комедія продовжує історію про дуже високу і незграбну 16-річну дівчину Джоді Крейман (Ава Мішель). Джоді завжди боялася свого зростання, ходила з сутулістю і думала, що їй ніколи не знайти свого кохання, тим більше що їй не подобалися хлопці, які нижче за неї.
Джоді, як і раніше, живе зі своїми надмірно дбайливими та химерними батьками та старшою сестрою Харпер (Сабрина Карпентер) середнього зросту, яка перемогла у кількох конкурсах краси. Цікаво, що батьки чуйно ставляться до занепокоєння Джоді щодо свого зростання і не применшують її проблеми. У цьому фільмі ми зустрічаємо Джоді, яка вже три місяці зустрічається зі своїм набагато нижчим найкращим другом Джеком Данклеманом (Гріфін Глюк). У першому фільмі він постійно носив із собою ящик, ставши на який він міг би поцілувати дівчину, що сподобалася.
У вступному епізоді творці пропонують глядачам згадати події, що призвели їх до відносин, і те, чим закінчився перший фільм. Джоді, нарешті впоралася зі своєю невпевненістю щодо зростання, але тепер їй доведеться підтримувати новонабуту популярність. Крім того, ми спостерігатимемо за боротьбою Джоді за головну роль у шкільній виставі. Комедія також фокусується і на друзях Джоді. Так, Джек, нарешті потоваришує зі своїм шведським сусідом по будинку Стігом Моліном (Люк Ейснер), який щосили намагається допомогти своїм друзям. Нагадаємо, що Стіг - учень з обміну зі Швецією, і мама Данклемана погодилася стати сім'єю, що приймає, тому Стіг живе в будинку Джека, що дуже не подобалося останньому. ©Kino4ua Висока дівчина 2 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?