Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Висока дівчина

Рік:
Ор. назва:
Tall Girl
Країна:
США
Режисер:
Нзінга Стюарт
Тривалість:
01:42:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Джоді – звичайна школярка, розумна, красива та талановита. Однак, через один невеликий нюанс у зовнішності, вона з дитинства стає предметом глузувань своїх однолітків. Над героїнею постійно знущалися інші хлопці, а найголовнішим її ворогом є – неприємна однокласниця Кіммі. А вся справа в тому, що вона вища за середній зріст – 185 см. Батьки та друзі завжди підтримують дівчину, радять у будь-якій ситуації тримати голову високо, і не звертати жодної уваги на інших.
Добре, що в неї є найкращі друзі Фаріда та Джек, які завжди приходять їй на допомогу, і намагаються захистити подругу. А дівчина навіть не здогадується про те, що ще з першого класу Джек таємно закоханий у неї. Тільки ось у хлопця власні проблеми із зовнішнім виглядом, він навпаки має зростання нижче за середнє. До того ж носить свої книги та зошити, ні як усі в рюкзаку, а в дерев'яному ящику. Але одного разу вона вирішує змінити свою долю і боротися з власними комплексами. Адже у класі з'являється новий учень Стіг, який прибув за обміном зі Швеції. А ось у нього зростання якраз вище, ніж навіть у Джоді. Звичайно, дівчина закохується в нього, геть-чисто, забуваючи про друзів. Але й Джек не має наміру просто так здаватися. То кому з хлопців дістанеться серце героїні? ©Kino4ua Висока дівчина 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?