Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Техаська різанина бензопилою

Рік:
Ор. назва:
The Texas Chainsaw Massacre
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Маркус Ніспел
Тривалість:
01:38:19
Переклад:
Українська мова Субтитри UKR/ENG / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Раніше, до описаних на початку подій, група хлопців повернулася з Мексики, і зараз прямує на концерт улюбленої групи в Даллас. По дорозі вони зустрічають дивну дівчину, намагаючись підвезти її до лікарні, хлопці спочатку вислуховують переривчастий монолог про якісь смертях і вбивствах, а далі стають свідками самогубства - молода особа дістала з-під сукні пістолет і пустила собі кулю в лоб. Перелякана молодь шукає шерифа, але людина на заправці, який обіцяв допомогти, лише робить вигляд, що викликає поліцію. Відчувши щось недобре, хлопці йдуть на пошуки самі, і дорога виводить їх до підозрілого дому, біля якого гуляє хлопчик і пристає з питаннями про те, що вони зробили з дівчиною. Пара що відокремилася натикається на інший особняк: поки дівчина розпитувала господаря про те, де знайти шерифа і допомагала йому піднятися в інвалідне крісло, то її друг снував по дому в пошуках телефону або якоїсь інформації ... поки його не зупинив жахливий монстр. Садист Шкіряне обличчя підійшов ззаду і оглушив молоду людину кувалдою, перетягнувши його в свою майстерню, маніяк починає хитромудре розчленування тіла ще теплого хлопця ... ©Kino4ua Техаська різанина бензопилою 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?