Kino4ua.com
R

Попутник

Рік:
Ор. назва:
The Hitcher
Країна:
США
Режисер:
Дейв Мейєрс
Тривалість:
01:24:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Грейс і Джим разом вчаться в університеті, вони добрі друзі і нерозлучна пара. Одного разу Грейс пропонує відвідати її подруг, але дорога до них неблизька. Вирішивши, що така поїздка на автомобілі через всю Каліфорнію може виявитися дуже цікавою, Джим погоджується, і пара відправляється в подорож. Вночі починається гроза, а на безлюдній дорозі раптово з'являється темний силует. Мало не збивши голосуючого на каліфорнійській трасі чоловіка, хлопці продовжують подорож, так і не взявши попутника. Однак незнайомець виявляється надзвичайно наполегливим ... На наступний день головні герої знову зустрічають того самого чоловіка на заправці. Ним виявляється, на перший погляд, доброзичливий і що розташовує до себе Джон Райдер. Він знову просить хлопців підвезти його до мотелю, і на цей раз Джим погоджується. Грейс як і раніше не подобається ця ідея, але робити нічого. Незабаром Джим зрозуміє, що слід було послухати свою подругу, адже їх нав'язливий попутник виявився кровожерливим психопатом-вбивцею. Тепер студентів, які потрапили в смертельну пастку, чекає важке випробування. ©Kino4ua Попутник 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Guest
    30 жовтня 2020 00:25
    + -1 -
    1. Дуже крутий трилер. Тримае в напрузи увесь час. Раджу всим. Гра Шона Бина неперевершена!