Kino4ua.com
R

Альберт Ноббс

Рік:
Ор. назва:
Albert Nobbs
Країна:
Великобританія, Ірландія, Франція, США
Режисер:
Родріґо Ґарсія
Тривалість:
01:53:28
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Місце дії - Дублін, час подій - XIX століття. У невеликому готелі середнього класу зібралися дуже різні люди, кожен з яких виявився в непростій життєвій ситуації. Тут є надмірно економна сім'я, старий розпусник, який втік від дружини, парочка, відчайдушно наслідного світського суспільства і подружжя, що виділяються своїми бісексуальними нахилами. Обслуговують настільки різношерсту публіку кілька офіціантів, серед яких виділяється таємничий Альберт Ноббс. Стриманий, мовчазний, блідий і невисокий чоловік який не дуже розташовує до спілкування, але працює просто ідеально. Він завжди ввічливий і чемний зі своїми клієнтами, Ноббс кращий у своїй справі - його можна назвати еталонним офіціантом. Щовечора він видаляється в свою комірчину, де перераховує заощадження, накопичені за довгі роки роботи. Ощадливий Альберт збирає на велику покупку, але ніхто не знає, що це за річ, та й про самого чоловікові відомо занадто мало. Незабаром в готелі починається ремонт, і до Ноббса підселюють робочого, який, на свій подив, зауважує, що Альберт - це ... жінка! Виявляється, вона вже майже тридцять років видає себе за чоловіка, так як в Ірландії представницям слабкої статі неможливо знайти роботу. У Ноббса практично нічого не залишилося від жінки - він мислить і діє як чоловік і навіть мрії та цілі у нього чоловічі. Єдине, що в головному герої жіноче - це наївність і віра в щирі почуття. Потім Альберт знайомиться з чарівною дівчиною. Герой хоче запропонувати їй спільний бізнес і починає надавати дівчині знаки уваги. Як довго Ноббсу вдасться зберігати свою таємницю, і до чого призведуть ці дивні відносини? ©Kino4ua Альберт Ноббс 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?