Kino4ua.com
FullHD 1080p

Поганi часи у Ель Роялi

Рік:
Ор. назва:
Bad Times at the El Royale
Країна:
США
Режисер:
Дрю Годдард
Тривалість:
02:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Події трилера розгортаються в самому кінці шістдесятих років минулого століття. Група, що складається з самих різних за захопленнями і характером людей, зупиняється в напівзруйнованому готелі, розташованому прямо на кордоні штатів Каліфорнія і Невада. Колись це місце було популярним і користувалося величезним попитом. Сюди приїжджали найвідоміші люди країни, а місця бронювали за багато місяців. Але потім щось сталося, що змінило вигляд цього місця. І тепер сюди лише зрідка потрапляють випадкові туристи.

Серед головних героїв виявляються самі різношерсті люди, серед яких мовчазний священнослужитель, захоплена співачка на ім'я Дарлін, амбітний торговець пилососами і досить дивна і підозріла південна дівчина. Разом з ними на ніч в готелі залишається консьєрж, який лише нещодавно заступив на цю посаду. Незабаром з'ясовується, що кожному з присутніх є що приховувати. Одночасно з цим в готелі з'являється фанатичний служитель релігійного культу. ©Kino4ua Поганi часи у Ель Роялi 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?