Kino4ua.com
R

Диявол назавжди

Рік:
Ор. назва:
The Devil All the Time
Країна:
США
Режисер:
Антоніо Кампос
Тривалість:
02:18:45
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Дія фільму розгортається в 60-х роках минулого століття. Невеличке село Нокерстіфф, яке знаходиться на півдні Сполучених Штатів Америки – в Огайо. Місцеві жителі ледь зводять кінці з кінцями, переживаючи наслідки війни у В'єтнамі і пов'язану з цим фінансову кризу. Ветеран Другої Світової війни на ім'я Віллард Рассел, який служив на флоті і захищав свою країну в боях в Тихому океані, переживає так само і особисту драму. Його дружина смертельно хвора і чоловік готовий зробити все що завгодно, щоб їй стало краще. Він безперервно молиться і сподівається на допомогу Бога в її зціленні. Тим часом його син Арвін вирішує взяти ситуацію у свої руки. Переборовши страхи він починає здійснювати криваві ритуали для того, щоб мати видужала. Інші жителі селища не кращі: місцевий священнослужитель на ім'я Рой ховається від представників закону разом зі своїм приятелем Теодором. Але всіх переплюнула сімейка Хендерсон. Чоловік Карл і дружина Сенді – маніяки-убивці, які вже досить давно "перейшли на темну сторону" і зараз в пошуках нових жертв, щоб задовольнити свої "незвичайні" потреби... ©Kino4ua Диявол назавжди 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сандра
    Сандра
    8 червня 2022 23:11
    + +1 -
    Найтупіший фільм за останні роки. Здивована акторським складом і високими оцінками. Не марнуйте часу.