Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Останній кат

Рік:
Ор. назва:
Pierrepoint: The Last Hangman
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Адріан Шерголд
Тривалість:
01:35:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | TVi
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
В 1933 Альберт Пірпойнт приступає до продовження ремесла, яким вже займалися кілька поколінь його предків - він вішає засуджених злочинців. Час публічних страт давно минув, і завдання ката тепер входить зробити смерть якнайшвидшою і безболісною для злочинців. Альберт досягає у своїй справі великих успіхів — він встигає здійснювати весь процес за 7,5 секунди, що є рекордом для країни. Втім, оточуючі не знають про рід занять Пірпойнта, тож у вільний час він разом зі своїм другом Тишем виступає дуетом у місцевому пабі. Дружина здогадується про ремесло чоловіка, але вважає за краще не говорити.

Ситуація змінюється, коли після Другої світової війни Альберта викликають до Німеччини стратити нацистських злочинців. Інформація про це просочується в пресу, і спочатку Пірпойнт зустрічають на батьківщині як героя. Але одного разу Джессі, колишня кохана Тиша, публічно заявляє, що у Альберта всі руки у крові. У цей час у Великій Британії розпочинається кампанія за відміну смертної кари, що негативно впливає на доходи ката. Він з дружиною відкривають паб, але ледве зводять кінці з кінцями.

Пірпойнта викликають для страти якогось Джеймса Корбіта. На подив Альберта, це виявляється його друг Тиш, засуджений за вбивство. Незважаючи на те, що той не говорить своєму товаришеві нічого поганого, це справляє на ката дуже важке враження. Через деякий час його запрошують до страти жінки. Натовп таврує Пірпойнта як убивцю. ©Kino4ua Останній кат 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?