Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Міст через річку Квай

Рік:
Ор. назва:
The Bridge on the River Kwai
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Девід Лін
Тривалість:
02:41:28
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Під час Другої світової війни група англійських військовополонених потрапляє до японського табору у бірманських джунглях. Там вони зустрічають двох полонених американців, які вижили з минулої партії полонених. Англійцями командує підполковник [1] (Lt. Colonel) Ніколсон (Алек Гіннес). Він вважає, що оскільки він та його люди здалися в Сінгапурі в полон за наказом вищого командування, то вони й у полоні продовжують перебувати на військовій службі. Серед своїх людей він підтримує сувору армійську дисципліну, навіть у табір вони приходять стройовим кроком, незважаючи на поранення, хвороби та інші тяготи японського полону. Ніколсон не допускає навіть думки про втечу, вважаючи це дезертирством. Він не звертає уваги на слова одного з американців — командира Ширза (Уїльям Холден) — про те, що це вже не служба, а пекло, і в них лише два шляхи: або померти в таборі, як помирають рано чи пізно всі полонені, або загинути в джунглях під час втечі.

Проте командиру японського табору полковнику Сайто (Сессю Хаякава) не діло до того, ким вважають себе англійці, солдатами чи полоненими. У нього наказ побудувати міст через річку Квай до певного терміну. Він заявляє, що всі полонені рівні, і тому на будівництві мосту працюватимуть усі, незважаючи на звання. Але Ніколсон має намір добиватися від японців буквального виконання 27-ї статті Женевської конвенції, яка забороняє залучати офіцерів-військовополонених до робіт. Сайто заявляє, що йому начхати на всі конвенції, що в цьому таборі він і тільки він вирішує, хто і що має робити. Після категоричної відмови Ніколсона наказати своїм офіцерам працювати нарівні з іншими полоненими Сайто загрожує їм розстрілом. ©Kino4ua Міст через річку Квай 1957 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?