Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Велика втеча

Рік:
Ор. назва:
The Great Escape
Країна:
США
Режисер:
Джон Стьорджес
Тривалість:
02:52:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Витративши даремно величезні ресурси на затримання американських, британських і канадських військовополонених, що втекли, німці переводять їх у новий табір з вищим ступенем безпеки, який був побудований спеціально для них. Начальник табору, полковник Люфтваффе фон Люгер (Ханнес Мессемер), говорить старшому британському офіцеру, полковнику авіації ВПС Великобританії Ремсі (Джеймс Дональд): «З цього табору неможливо втекти». На що Ремсі відповідає: "Спробувати втекти - це наш обов'язок". Після кількох невдалих спроб втечі першого ж дня військовополонені влаштовуються в таборі.

Агенти гестапо та СС доставляють майора авіації ВПС Великобританії Роджера Бартлетта (Річард Аттенборо) до табору та призводять до фону Люгера. Відомий як «Великий Ікс», Бартлетт — головний організатор пагонів, тому агент гестапо Кун (Ханс Райзер) пропонує, щоб його утримували під постійною охороною, на що Люгер не звертає уваги. Кун їде, а перед від'їздом попереджає Бартлетта, що якщо він ще раз спробує втекти, його застрелять. Бартлетта мають у своєму розпорядженні разом з рештою військовополонених.

Бартлетт негайно організує риття тунелів, навіщо залучає 250 людей. Військовополонені постійні пагони роблять для того, щоб заплутати і виснажити ворога, щоб якомога більше військ і ресурсів було використано марно для виявлення полонених, а не на лінії фронту. ©Kino4ua Велика втеча 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?