Kino4ua.com
R

Від сутінків до світанку 3: Донька ката

Рік:
Ор. назва:
From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter
Країна:
США
Режисер:
П.Дж. Пеше
Тривалість:
01:34:10
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Від сутінків до світанку 3: Донька ката – трилер, зроблений у жанрі вестерна, який розповідає передісторію подій, показаних у першій частині стрічки. Події відбуваються на території Мексики. Злочинний лідер Джонні Мадрид втікає від покарання у вигляді смертної кари, але він не сам. Разом з ним ще й дівчина Есмеральда, донька того самого чоловіка, який мав привести в дію вирок. Звісно ж, батько хоче повернути доньку додому, тому кидається слідом за парочкою, яка переховується у маленькому містечку. Там герої знайти маленьку таверну, куди і завітали, сподіваючись, що тут їх ніхто шукати не буде. І в той же час туди приходять інші подорожні: письменник Бірс, закохана парочка, яка щойно одружилась, і ще якісь люди. Ніхто з них і не підозрював, що це не просто заклад, де можна випити і перекусити, а справжнє лігво вампірів, які збираються провести один обряд… ©Kino4ua Від сутінків до світанку 3: Донька ката 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?